Victor Ponta: “Mi s-a îndeplinit visul de a fi ministrul Justiției”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat că desemnarea sa la conducerea Ministerului Justiţiei, ca interimar, i-a îndeplinit visul de a fi ministru în acest domeniu.

El a adăugat că totuşi speră ca visul să se încheie în câteva zile prin numirea unui "ministru plin" şi că un secretar de stat va asigura conducerea ministerului.

"În condiții cu totul și cu totul neașteptate, mi s-a îndeplinit visul de a fi ministrul Justiției. Sper însă că foarte repede, în câteva zile, se va și încheia visul acesta și vom avea un ministru plin al Justiției, pentru că este necesar acest lucru", a spus Ponta, la începutul şedinţei de guvern.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, l-a desemnat, marţi, pe premierul Victor Ponta ca ministru interimar al Justiţiei.
Aceasta după ce Mona Pivniceru, cea propusă să preia postul, nu a primit detaşarea din partea Consiliului Superior al Magistraturii să ocupe această funcţie. Luni seară, premierul Victor Ponta anunţa că Mona Pivniceru i-a transmis că va demisiona din funcţia de membru al CSM, procedurile urmând să fie încheiate în câteva zile.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite