Victor Ponta: „Mă uit în oglindă şi văd că am mai mult păr alb”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul PSD Victor Ponta s-a plâns participanţilor la Congresul extraordinar  că a început să încărunţească din cauza responsabilităţilor pe care le are ca lider al social-democraţilor.

În discursul ţinut în faţa celor peste 4000 de delegaţi din teritoriu, Ponta a făcut la un moment dat „o mărturie personală”. „E prima dată când mă uit în oglindă şi văd că am mult mai mult păr alb”, s-a confesat Ponta, în contextul în care vorbea despre bătălia pe care PSD şi el în calitate de lider al partidului o duc cu Puterea. 

În urmă cu o zi, Ponta le-a destăinuit participanţilor la Liga aleşilor locali ai PSD „sacrificiile” pe care a fost nevoit să le facă pentru a putea lua parte la eveniment. „Am fost la baie o dată pe ziua de azi şi nici n-am apucat să mănânc. Dar îmi prinde bine, că slăbesc”, a mărturisit Ponta, după ce unii dintre cei prezenţi i-au reproşat că nu s-a aflat în sală de la începutul şedinţei.

Liderul PSD s-a văzut însă recompensat pentru eforturile sale: a fost lăudat de liderul de onoare al PSD. „Văd că e un elev conştiincios şi învaţă carte", a remarcat Iliescu, explicând că Ponta, deşi jurist, s-a apucat să înveţe economie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite