Ponta se împotriveşte transferurilor la USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Președintele PSD, Victor Ponta
Președintele PSD, Victor Ponta

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, la întâlnirea grupurilor parlamentare USL din Camera Deputaţilor, că perioada de transferuri de la Putere la Opoziţie trebuie să înceteze.

"Au fost colegi, dintre aleşii locali care ni s-au alăturat în această perioadă. Acei puţini care au venit au venit pe baza unei analize pe care am făcut-o împreună, fie că a fost vorba de PNL sau PSD. Sunt aboslut de acord cu ideea că perioada de transferuri trebuie să înceteze, că cei care suntem acum şi ne batem acum aceştia vor fi şi candidaţii USL, nu alţii care vin la final", a spus Ponta.

Liderul PSD a precizat că parlamentarii Puterii au ocazia, la moţiunea de cenzură, să îşi salveze demnitatea şi onoarea faţă de cei care i-au votat şi să se ridice din bănci să voteze.

"Dacă trece moţiunea de cenzură, ne vedem aici, pentru învestirea unui Guvern care să organizeze cât mai rapid alegerile corecte, dacă nu trece, toţi cei care sunteţi prezenţi veţi fi în teritoriu pentru a câştiga alegerile locale, după care şi pe cele parlamentare", a mai spus Ponta.

Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat, astăzi, că USL va depune, miercuri după-amiază, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite