Ponta către PDL: Nu staţi în bănci ca oile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, că le-a cerut parlamentarilor coaliţiei guvernamentale să participle la moţiunea de cenzură, nu să stea "în bănci ca oile".

"Am fost şi la grupul minorităţilor şi la UNPR şi mă duc şi la PDL dacă mă primesc, pentru a le cere să demonstreze bun simţ, atâta, poate că le cer prea mult celor de la PDL, un pic de bun simţ şi de respect pentru alegătorii lor. Eu nu le-am cerut să participe la vot şi să voteze moţiunea noastră, eu le-am cerut să manifeste bun simţ şi respect pentru alegătorii lor care i-au trimis în Parlament, nu să stea în bănci ca oile, ci să meargă să-şi exprime o opţiune", a precizat Victor Ponta.

Citeşte şi
EDITORIAL DE SABIN ORCAN
Victoraş, treci la tablă!

El a spus că cei din coaliţie pot să-l voteze pe Ungureanu dacă îl consideră bun sau să voteze moţiunea, dar este o bătaie de joc să stea în băncă.

"Dar, să stai ca o oaie în bancă, pretinzând că de fapt eşti om şi chiar pedelist, e o bătaie de joc la adresa celor care te-au votat şi care, pot să anticipez, nu te vor mai vota în noiembrie", a adăugat Ponta.

Moţiunea de cenzură, intitulată "Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!", este semnată de 116 parlamentari, numărul minim necesar pentru iniţierea acestui demers.

Moţiunea de cenzură a fost citită luni seară în plenul Parlamentului, iar vineri, începând cu ora 9.00, vor avea loc dezbaterea şi votul.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite