Victor Ponta a plecat în State

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că va pleca, în cursul zilei în SUA. Ponta va fi însoţit de responsabilii USL pe zona de Externe şi de Apărare, social-democratul Titus Corlăţean şi liberalul Cornel Dobriţoiu.

"Voi merge împreună cu domnul Corlăţean şi cu domnul Dobriţoiu, deoarece sunt responsabilii din partea USL pe zona de Externe şi de Apărare şi la întoarcere o să vă fac o informare completă", a explicat Ponta.

Ponta a precizat că este vorba de o vizită planificată, de foarte mult timp, împreună cu ambasada SUA, nu una de plăcere.

"La întoarcere o să vă dau toate informaţiile necesare împreună cu domnul Dobriţoiu şi cu domnul Corlăţean. Când mă întorc vă anunţ ce am făcut", a explicat preşedintele PSD.
Liderii USL aveau ca obiective externe în 2012, o vizită politică în Statele Unite şi una la Bruxelles. Pe lângă acestea, în primul semestru al anului 2012, Ponta şi Antonescu vor efectua alte două vizite, una în Danemarca şi cealaltă în Olanda.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite