Ponta, despre o posibilă alianţă PDL - PPDD: Cine se aseamănă se adună

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, astăzi, la Murighiol, întrebat despre o eventuală alianţă între PDL şi PPDD, că "cine se aseamănă se adună".

Întrebat despre declaraţiile făcute de preşedintele PDL, Vasile Blaga, despre o posibilă alianţă cu PPDD după alegeri, în urma unor discuţii şi în funcţie de rezultatele de la parlamentare, Ponta a spus: "Cine se asemănă se adună".

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, le-a spus,astăzi, tinerilor democrat-liberali reuniţi la Eforie-Nord, că PDL nu exclude discuţii politice, după alegeri, cu PPDD, în funcţe de rezultatul obţinut de această formaţiune, dar a garantat că el nu va merge la televiziunea lui Dan Diaconescu.

Blaga a fost întrebat de un tânăr democrat-liberal dacă ar fi dispus să facă o alianţă cu PPDD.

"PDL nu stabileşte dacă un partid este democratic sau nu. Electoratul (stabileşte, n.r.). Nu o să mă vedeţi, în schimb, la televiziuna partidului respectiv. Asta vă garantez. Dar discuţii politice sunt absolut necesare după ce fiecare construcţie politică, după alegeri, ştie câte oale are în traistă, câte mandate. Să vedem şi programul respectivului partid şi să nu spunem «niciodată», dacă electoratul a decis că acest partid merită să intre în Parlament. Electoratul decide", a spus Blaga.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite