Ponta: Ungureanu e de acord cu USL, dar nu o poate schimba el pe Anastase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, miercuri, că în discuţia telefonică pe care a avut-o cu premierul Ungureanu, acesta a dat dreptate Opoziţiei cu privire la cele patru condiţii pentru a reveni în Parlament, însă a spus că nu poate lua el decizia, notează Mediafax.

„Dacă discutăm de deblocarea Parlamentului - sunt cele patru condiţii, să ne spună dacă li se par greşite, bune, dacă fac ceva. Ungureanu mi-a spus că avem dreptate, dar nu poate el să o schimbe pe Anastase. Bun, dar cum spui că ai dreptate şi că nu se poate?", a spus Ponta.

El a subliniat că Opoziţia nu va renunţa la protestul parlamentar dacă cele patru condiţii nu vor fi îndeplinite. Una dintee condiţiile prevăzute de USL pentru întoarcerea în Parlament este înlăturarea Robertei Anastase de la şefia Camerei Deputaţilor.

„Nu renunţăm la protest fără aceste condiţii. Sunt condiţii corecte. Nici Boc, nici Ungureanu, nici Kelemen Hunor nu au spus că cele patru condiţii nu ar fi corecte", a spus Ponta.
Premierul Ungureanu a spus, marţi, la Antena 3, că a avut o discuţie Victor Ponta pe tema proiectelor legislative care privesc Energia şi care urmează să fie dezbătute săptămâna viitoare. Şeful Executivului a cerut Opoziţiei să se întoarcă în Parlament.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite