Ponta: Argumentul PDL pentru moţiune este o prostie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, că argumentul PDL pentru iniţierea şi depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Executivului referitor la intervenţia brutală în justiţie este "o prostie".

"Aia e o prostie şi o minciună. Eu am luat absolut toate măsurile legale ca lucrurile să se desfăşoare normal", a spus Ponta, despre acuzaţia adusă de PDL referitoare la intervenţia brutală în justiţie.

Premierul a precizat, referindu-se la intenţia PDL de a depune o moţiune de cenzură, că este dreptul opozţiei de a face acest demers.

"Este dreptul PDL de a face moţiune de cenzură şi e dreptul Parlamentului de a decide. E un drept constituţional şi pot să şi-l exercite, nu se pune problema", a spus Ponta.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, sâmbătă, că democrat-liberalii trebuie să introducă, la începutul lunii iunie, moţiune de cenzură, el acuzând "intervenţia brutală în justiţie" a Cabinetului Ponta şi prezenţa în Guvern a unor oameni cu probleme de imagine şi de probitate morală, conform Mediafax.

În replică, premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Suceava, că deputatul PDL Cezar Preda poate să facă ce moţiune doreşte, dar că acesta se bate acum pentru locul patru la Buzău.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite