Ponta a transmis scrisori de copasiune premierilor israelian şi bulgar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a transmis, astăzi, prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, şi celui bulgar, Boyko Borisov, scrisori în care îşi exprimă compasiunea pentru familiile victimelor ucise în urma atacului terorist din staţiunea bulgară Burgas, informează Guvernul.

"Pe această cale, primul-ministru Victor Ponta a dorit să îl asigure pe omologul său bulgar că România condamnă cu vehemenţă actele de terorism şi este aproape de Bulgaria în aceste momente. Totodată, primul-ministru Victor Ponta şi-a afirmat întreaga solidaritate faţă de poporul şi Guvernul israelian, dar şi speranţa că atacatorii vor răspunde pentru faptele lor, în faţa legii, în cel mai scurt timp", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Opt persoane au fost ucise, iar 37 rănite în urma unui atac terorist comis miercuri la aeroportul din Burgas, când un autocar care transporta turişti israelieni către staţiunea Sunny Beach a explodat.

Atentatul din Bulgaria este unul dintre subiectele şedinţei de joi a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, de la Palatul Cotroceni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite