Ponta despre excluderea lui Preda: Cred că i-au făcut un bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Președintele PSD, Victor Ponta
Președintele PSD, Victor Ponta

Preşedintele PDL Victor Ponta a declarat, astăzi, că PDL, prin decizia de excludere, i-a făcut un bine europarlamentarului Cristian Preda.

"Eu nu înţeleg ce căuta acolo. Poate doar funcţia de la Bruxelles. Oricum, cred că i-au făcut un bine", a răspuns Ponta, întrebat despre decizia BPN al PDL în privinţa lui Cristian Preda.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, astăzi, de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a declarat, că ea consideră de doi ani de zile că atitudinea europarlamentarului Cristian Preda trebuie sancţionată, precizând că ea nu va propune excluderea acestuia din partid, dar că, dacă se va propune acest lucru, ea va vota "pentru".

Europarlamentarul PDL Cristian Preda anunţă pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite