Ponta:Să se verifice că nu am vorbit niciodată cu Grăjdan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta va solicita să se verifice că el personal nu a vorbit niciodată cu Adrian Grăjdan, adăugând că prin măsurile luate a arătat că nu a fost vorba de nimic intenţionat.

Referitor la telefonul dat de Adrian Năstase la ora 5.00 dimineaţa lui Grăjdan, Ponta a spus :"Eu o să cer să se verifice că eu nu am vorbit niciodată cu domnul Grăjdan, asta o să cer să se verifice".

Întrebat dacă devine cazul Grăjdan un pericol pentru PSD, Ponta a răspuns: "A fost o problemă, categoric da. Şi prin toate măsurile pe care le-am luat - l-am dat afară, am retras adresa - am arătat că totul a fost o greşeală".
Premierul a refuzat să comenteze dacă Adrian Năstase a greşit telefonându-i lui Grăjdan.

"Ce pot să spun? Daţi-mi voie să nu comentez. Nu am vorbit în viaţa mea cu domnul Grăjdan. L-am dat afară imediat ce a greşit, am retras adresa. Sigur,a fost o problemă pentru noi, dar prin tot ce am făcut am arătat că nu a fost vorba, cel puţin din partea mea, de absolut nimic făcut intenţionat", a spus Ponta.

Victor Ponta a spus că cei de la PDL au profitat de această problemă, dar a opinat că s-a exagerat cu scrisorile trimise către UE în legătură cu acest caz.

"Restul, că cei de la PDL au profitat de ocazie... nu ştiu. Poate aş fi profitat şi eu în locul lor. Dar cred că au exagerat un pic, cu scrisorile către Uniunea Europeană. Nu cred că ei au vreun interes să avem vreun raport rău pe Justiţie. Nu cred... adică ideea asta să arunci în aer pe toată lumea doar ca să te răzbuni pe cineva...", a declarat Ponta.

Întrebat dacă Năstase poate deveni o vulnearablitate pentru PSD, Ponta a răspuns: "Hai să nu mai vorbim. E justiţia, se pronunţă. A fost o vulnerabilitate că a fost achitat domnul Falcă? Că nu am auzit-o pe doamna Macovei plângându-se de faptul că l-au achitat pe Falcă. Dacă aşa decide justiţia, e foarte bine".

Adrian Năstase a declarat miercuri, la termenul din dosarul Trofeul Calităţii de la instanţa supremă, că nu a discutat la 5 dimineaţa cu fostul şef al ISC, Adrian Grăjdan, adăgând că a vorbit cu acesta "diverse chestiuni de ordin general".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite