Victor Ciorbea: Băsescu nu e omul indicat să vorbească despre incompatibilitate. Să stea cuminte sau va avea sfârșitul pe care îl merită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Victor Ciorbea a comentat, marți seara, într-o emisiune TV, declarațiile președintelui Traian Băsescu despre amenințările la adresa statului de drept.

„Sincer, nu-l recunoșteam până ieri seară. Începusem să intru într-o perioadă de confuzie. După revenirea din grote sau din garajul ăla din care își ținea campania, în sfârșit l-am recunoscut pe adevăratul Traian Băsescu, fostul meu subaltern. Și ieri seara și în seara aceasta s-a comportat ca un purtător de cuvânt al ARD. Dânsul vorbește despre oameni găsiți incompatibili de ANI și gata, s-a pus sub semnul întrebării statul de drept în România", a spus Victor Ciorbea, la Digi 24.

Fostul premier al României este de părere că Traian Băsescu nu este în măsură să vorbească de incompatibilitate sau despre orice altceva, având în vedere faptul că are încă din decembrie 1996 o imagine proastă.

„I-aș spune să facă un efort de memorie. În decembrie 1996, când a fost propus să fie ministru în guvernul meu, s-au opus Alianța Civică, AFDPR-ul și o serie de alte organizații din CDR. A trebuit un lobby uriaș din partea domnului Petre Roman și a altora ca să fie în final acceptat. Apoi, tot timpul cât a fost în guvernul meu, continuau cercetările în ceea ce-l privește în Dosarul Flota.

Eu aveam acolo numai profesori universitari, oameni unul și unul. Traian Băsescu avea imaginea cea mai proastă și vine acum să ne vorbească? Nu este omul indicat să vorbească de așa ceva, cum nu este omul indicat să vorbească despre nimic. După ce 7,5 milioane de români i-au zis să plece, să stea cuminte, dacă nu, va avea sfârșitul pe care îl merită", a încheiat Ciorbea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite