Ciorbea cheamă taberele din PNŢCD la reconciliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ciorbea „a uitat“ de episodul debarcării sale din Guvern, regizat de Băsescu
Victor Ciorbea „a uitat“ de episodul debarcării sale din Guvern, regizat de Băsescu

Liderul ţărănist Victor Ciorbea a convocat la 5 noiembrie un Comitet Naţional de Conducere al PNŢCD, la care sunt chemate toate grupările din partid pentru a se ajunge la un consens.

Printr-un apel semnat de liderii PNŢCD Victor Ciorbea şi Gheorghe Ciuhandu şi trimis ieri tuturor reprezentanţilor din teritoriu, la numai o zi după ce liderii ţărănişti s-au sfătuit cu şeful statului la Cotroceni, se recomandă negocieri la nivel local cu toate grupările rivale. "În ceasul al 12-lea al existenţei noastre, ne manifestăm totala deschidere şi disponibilitate de la nivelul conducerii şi până la nivelul organizaţiilor judeţene, pentru dialog şi înţelegere cu toţi cei din grupările Lupu, Pavelescu şi Moiescu. Îi aşteptăm pe toţi colegii noştri să caute şi să găsească, în cel mai scurt timp, soluţii şi posibilităţi de aplanare a problemelor dintre noi. Aşa cum noi vom persevera în a găsi o rezolvare cu domnii Lupu, Pavelescu şi Moiescu, îi rugăm pe liderii din teritoriu să ia în considerare doleanţele altor colegi din grupările desemnate anterior", se arată în apelul făcut de Ciorbea şi Ciuhandu.

"Acesta este motivul pentru care anunţăm convocarea unui Comitet Naţional de Conducere (CNC) pentru sâmbătă, 5 noiembrie, ora 11, la Asociaţia <21 Decembrie> din Bucureşti", se mai precizeazaă în comunicatul semnat de Victor Ciorbea şi Gheorghe Ciuhandu,

Ieri, mai mulţi lideri ai PNŢCD, printre care Victor Ciorbea, Aurelian Pavelescu şi Vasile Lupu, au avut o întâlnire la Palatul Cotroceni cu Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite