Victor Ponta nu e deranjat de declaraţiile lui Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Victor Ponta a declarat, joi, în legătură cu afirmaţiile lui Ludovic Orban care a dat vina pe social-democraţi pentru eşecul referendumului, că Orban a fost întotdeauna împotriva USL şi că, în acest moment, el dă dovadă de consecvenţă.

„Domnul Orban a fost întotdeauna împotriva USL, nu şi-a modificat (...), omul este consecvent, rămâne să vedem dacă va candida independent sau la USL“, a precizat Ponta.

Deputatul liberal Ludovic Orban a declarat că, începând din anul 2007, PNL a pierdut mai tot timpul pe mâna PSD. De asemenea, liberalul consideră că PSD este cel care ar trebui să deconteze ce s-a întâmplat după 29 iulie.

„Nu mi se pare că PNL și Antonescu să fie considerați țapi ispășitori. Noi am susținut un demers care nu a fost inițiat de noi“, a atras atenția Ludovic Orban.

Întrebat dacă s-a pus problema ruperii USL, Orban a răspuns că nu se fac astfel de lucruri. „Când ai o discuție între patru ochi sau în for, nu... În mod evident, am prezentat soluții. (...) Evident că am discutat și despre natura relațiilor cu PSD. Să înțeleagă că PSD prin liderii săi nu poate lansa acuzații la adresa PNL“, a completat Orban, care a subliniat că l-au deranjat nu numai declaraţiile lui Ioan Rus ci şi ale altor lideri din PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite