Victor Ponta despre viitorul premier PSD: "Eu mă uit la un Iancu, la un Şova"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat duminică seara, la Realitatea TV, că i-ar vedea pe social-democraţii Iulian Iancu şi Dan Şova drept viitori candidaţi la funcţia de premier din partea PSD.

Ponta a declarat la emisiunea Realitatea Politică: "Adrian Năstase, dincolo de relaţia veche pe care o am cu dânsul, are o experienţă de succes, o experienţă de patru ani de premier. Nu poţi să-l dai la o parte, nu ai alt om cu experienţa lui. Partidul trebuie să îi folosească experienţa. Nu va fi premierul din umbră al PSD pentru că a declarat deja public că nu va mai candida la nicio funcţie publică. Şi eu îl iau în serios.

Eu cred că în 2012 PSD va scoate din cei 3-5 foşti miniştri, oameni competenţi, dintre care probabil unul, acela care va fi mai bun, va fi desemnat de noi pentru funcţia de premier.

Eu de exemplu mă uit la un Iancu, care ştie să vorbească pe energie, la Şova pe drept, sunt oameni cărora în următorii ani li se va da ocazia să arate cît sunt de buni şi care va fi cel mai bun va avea de câştigat".

Ponta a mai declarat: "La Congres se spunea de mine că sunt prea tânăr, dar că este nevoie de o schimbare, partidul a avut mult curaj. Voi încerca să vin cu schimbări profunde"

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite