Victor Ponta: „Geoană nu mai face parte din PSD“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Geoană (stânga) a susţinut că Victor Ponta este responsabil de pierderea alegerilor prezidenţiale
Mircea Geoană (stânga) a susţinut că Victor Ponta este responsabil de pierderea alegerilor prezidenţiale

Liderul social-democraţilor, Victor Ponta, a vorbit luni despre Mircea Geoană, precizând că acesta este un om liber şi independent, care nu mai face parte din PSD.

UPDATE Mircea Geoană nu a dorit să-i dea o replică lui Victor Ponta, mulţumindu-se doar să spună că afirmaţia făcută pe blogul său personal este valabilă şi pentru liderul PSD. După ce, recent, au apărut mai multe speculaţii potrivit cărora ar intenţiona să plece din PSD şi să se înscrie în UNPR, Geoană a explicat pe blog: „Altă intoxicare mai deşteaptă n-au găsit? Proiectul meu este şi rămâne în interiorul PSD."

Ponta a fost întrebat dacă partidul pe care îl conduce l-ar susţine pe Mircea Geoană pentru o nouă candidatură la Preşedinţie, răspunsul lui fiind că nu poate comenta tot ceea ce spun oamenii politici. „Domnul Geoană este un om liber şi independent. Nu pot să comentez eu ce spun toţi comentatorii politici. Comentez ce spun cei din PSD sa USL. Nu ştiu din ce partid face parte, îi respect independenţa", a spus Victor Ponta.

Răspunsul liderului PSD a venit după ce Mircea Geoană a declarat că îşi doreşte să mai încerce o dată să devină şeful statului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite