Victor Ponta: „Dracu' Băsescu să se ducă la...dracul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD îl atacă, din nou, pe preşedintele României, pe care îl botează „Băsescu Scaraoţchi“ şi îl acuză că îşi bagă coada peste tot.

Victor Ponta nu ratează nicio ocazie pentru a-l ataca pe şeful statului, de această dată fiind supărat pe faptul că Traian Băsescu îşi bagă coada peste tot. „Mihai Tatulici a încercat să mă bage în corzi, cu întrebarea «Cum scăpaţi de Dracu'?». Pentru eschivă, m-am făcut că nu înţeleg intenţia lui şi i-am răspuns că Dracu' e Băsescu, evident că o să fac tot ce pot să scap ţara de el“, scrie Ponta pe blog.

Liderul PSD scrie, în continuare, că preşedintele României îşi bagă coada peste tot, de la PDL şi Guvern, până la PSD. „Cel mai tare îşi bagă coada în PDL şi în Guvern. Nimic special, până la urmă sunt creaţia lui şi trebuie să-l slujească necondiţionat, fără el n-ar avea loc nici măcar în Iad. Nu e cazul să vorbesc de faptul că există şi o favorită în Iad, cea mai frumoasă şi mai gătită din trupă. Dracu' şi-a băgat coada şi la noi, la PSD. Sunt convins că tot coada lui are efecte asupra lui Crin“, precizează acesta.

În final, Victor Ponta spune că trebuie să înceapă o reconstrucţie şi că nimeni nu trebuie să-l mai asculte pe preşedintele României. „Nimic nu-l sperie mai tare pe Băsescu Scaraoţchi decât ideea că se unesc împotriva lui cei pe care nu-i poate cumpăra nici aresta. Ce are el în cap în continuare? Îşi ţine coada băgată între toţi, ne încurcă de nu mai înţelegem nimic şi în 2012 împarte la toţi românii lihniţi de foame prescuri şi anafură şi gata, îl votăm din nou. O să întrebaţi dacă ieşim din situaţia asta cumplită cu slujbe sau ceva exorcizări; ei bine, nu! Cred că trebuie să-l trimitem la...dracu'. Să nu-l mai ascultăm, orice ar spune, să-l pocnim pe unde îl prindem. Şi să ne pregătim să reconstruim aici, la noi, o ţară care de şase ani se duce sistematic, programat şi aproape conştient, direct la Dracul“, a conchis liderul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite