Victor Ponta: Dacă cei de la DNA au nevoie să aresteze pe cei din opoziţie sau toţi jurnaliştii, mergem noi toţi acolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seară, la Realitatea TV, după atacul de cord suferit de preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, că membrii partidelor din opoziţie şi jurnaliştii vor merge toţi în faţa sediului Direcţiei Naţionale Anticorupţie, dacă cei din această instituţie, "pentru a îndeplini ordinele primite de la Traian Băsescu, au nevoie să aresteze pe cei din opoziţie".

"Dacă cei de la DNA, pentru a îndeplini ordinele pe care le primesc de la Traian Băsescu au nevoie să aresteze pe cei din opoziţie sau toţi jurnaliştii (...) să nu mai vină doamna judecător (...) mergem noi toţi la DNA şi domnul Băsescu ne va strânge pe toţi la un loc", a afirmat Ponta, întrebat despre afirmaţiile sale, potrivit cărora luni şedinţa conducerii PSD şi a grupurilor parlamentare ar putea să aibă loc în faţa DNA.

Victor Ponta a susţinut că acest gen de intimidare, "genul acesta de stat care nu mai respectă nicio lege" îi priveşte pe fiecare om din România, nu numai pe politicieni sau pe "jurnaliştii vânduţi moguluilor, cum spune Traian Băsescu".

"Nimeni nu pretinde că domnul Nicolescu să nu fie judecat dacă a făcut ceva rău în 2006. Te duci, te judeci, îţi prezinţi probele, dacă e adevărat sau nu este adevărat. Dar de ce trebuie să-l duci cu cătuşe şi peste trei zile, când se va judeca la Curtea de Apel, dacă va fi pus în libertate aşa cum este normal, (...) doamna judecător Neacşa răspunde cu ceva?

Judecătorii care îşi bat joc de vieţile unor oameni obişnuiţi sunt prea mulţi atâta timp cât o fac din ordin politic şi nu li se întâmpla nimic. Eu cred că avem o uriaşă problema pe care trebuie să o îndreptăm.", a afirmat Preşedintele PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite