Victor Ponta: Arestarea lui Constantin Nicolescu "ţine direct de viaţa politică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi seară, la Realitatea TV, că arestarea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, "ţine direct de viaţa politică" şi de vestea că PNL se va alia cu PC, anunţată în urmă cu trei zile la Iaşi.

"Ceea ce se întâmplă la Argeş ţine direct de viaţa politică şi de decizia pe care împreună cu domnul Antonescu am anunţat-o acum trei zile. (...) Nici vorbă că noi, PSD, vom ceda. Ne-am obişnuit, ştim la ce ne aşteptăm de la Traian Băsescu. O să ne batem cu toate mijloacele", a spus Ponta.

Preşedintele PSD a afirmat că senatorul PDL Mircea Andrei ar fi spus presei din judeţul Argeş că şi "Constantin Nicolescu şi arhiepiscopul Calinic vor avea probleme şi le va demonstra el că cine se pune cu PDL va plăti pentru asta". "Aseară (miercuri seară - n.r.), domnul Mircea Andrei a afirmat de faţă cu foarte mulţi oameni: "Pe Nicolescu l-am arestat, dacă-l arestăm şi pe Pendiuc (Tudor Pendiuc - primarul oraşului Piteşti - n.r.), luăm Argeşul", a susţinut Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite