Dobre: Este prea devreme să vorbesc despre motivele demisiei mele din Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru delegat al Administraţiei Victor Paul Dobre a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Galaţi, că este prea devreme să vorbească despre motivele demisiei sale din Guvern.

„Este prea devreme pentru a spune aceste motive“, a afirmat Dobre, exprimându-şi dezamăgirea că a trebuit să treacă prin această experienţă. În ceea ce priveşte stenogramele apărute în presă la scurt timp după demisia sa, Dobre a afirmat că au fost interpretate greşit.

„Acelea sunt nişte discuţii personale, iar eu nu am fost speriat de colegi. Sunt colegii mei. Cred că o discuţie privată, termenii folosiţi uneori într-o discuţie privată nu trebuie... În orice caz, niciun coleg de-al meu nu mă poate obliga să fac o ilegalitate, aşa cum nici eu nu am obligat pe nimeni. Şi nu am fost obligat să fac ilegalităţi, dar ştiţi cum e, în discuţii din acestea fiecare mai vine cu câte-o idee", a declarat Dobre.

Dobre a mai spus că îl respectă pe ministerul Administraţiei şi Internelor, subliniind că de mai bine de 20 de ani de când este în administraţie nu a cerut nimănui să comită vreo ilegalitate.

„În calitate de cetăţean al României respect toate legile ţării, în calitate de parlamentar respect regulile şi procedurile parlamentare şi toate instituţiile statului. Am un respect în mod deosebit pentru Ministerul Administraţiei şi Internelor, instituţie în care am avut ocazia să lucrez şi de care m-am despărţit cu foarte multă părere de rău, nu datorită funcţiei, ci a oamenilor cu care am lucrat şi cu care am relaţii deosebite. Am mai bine de 20 de ani de când sunt în administraţie şi nu am cerut nimănui să comită o ilegalitate. A fost şi este pentru mine o mare dezamăgire să fiu pus într-o astfel de situaţie, dar, vorba lui Iorga, oamenii sunt sub vremi", a mai spus liberalul.

Victor Paul Dobre a demisionat din funcţia de ministru delegat al Administraţiei, în 6 august, în aceeaşi zi în care şi-a anunţat demisia şi Ioan Rus.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite