Vicepreşedintele PDL: PSD instigă populaţia împotriva instituţiilor statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pichetările sediilor democrat-liberale de către PSD este o acţiune ce "instigă populaţia", este de părere vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal, Gheorghe Flutur.

"PSD a devenit un partid-avocat în nişte probleme pe care nu vrem să le comentăm. PSD instigă populaţia prin intermediul liderilor săi împotriva instituţiilor statului. Se vede o frică la cei din PSD şi nu mi se pare corect să punem la îndoială justiţia", a declarat, luni, vicepreşedintele Gheorghe Flutur.

El a mai afirmat că partidul său "nu a agreat niciodată o astfel de atitudine" şi, chiar dacă democrat-liberalii au avut probleme în "bucătăria" proprie, au votat pentru ridicarea imunităţii şi pentru tragerea la răspundere a celor vinovaţi, indiferent de culoarea politică, notează Agerpres.

"PDL îşi vede de treabă cu Guvernul, pregătim sesiunea parlamentară. Nu e prim dată când PSD a făcut astfel de parade, e problema dumnealor, noi nu vom pregăti nimic. Aici este vorba despre un demers al PSD care instigă populaţia. Ce să-i facem noi PSD? El va plăti în faţa electoratului pentru instigare", a mai spus Flutur.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite