Vezi aici unde îşi vor petrece politicienii Sărbătorile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Năstase, Elena Udrea şi Crin Antonescu sunt doar câteva nume ale politicienilor români care au anunţat unde îşi vor petrece Crăciunul şi Revelionul.

După un an în care s-au luptat din greu pe scena politică, aleşii vor sărbători naşterea Domnului şi trecerea din ani în ţară, alături de familie şi prieteni, anunţă realitatea.net.

Gheorghe Ialomiţianu, ministrul Finanţelor, va merge de Crăciun acasă la Braşov. El a ţinut să precizeze că va petrece alături de familie. Elena Udrea a spus că este tristă din cauză faptului că nu este zăpadă, dar trecerea dintre ani o va găsi la Braşov. „Din păcate nu e zăpadă, trebuia să inaugurăm o pârtie de schi pe care am făcut-o la Sinaia. După care mă întorc la şedinţa de guvern şi petrec sfârşitul de an la Braşov“.

Şi Adrian Năstase se va afla de sărbători alături de familie şi îşi va lăsa soţia să aleagă destinaţia pentru Crăciun şi Revelion. „Voi sta în Bucureşti şi apoi probabil la Cornu, în funcţie de ce vor hotarî băieţii mei şi mai ales soţia mea. De Revelion probabil la Cornu sau poate la Predeal“, a spus acesta. În schimb, liderul liberalilor, Crin Antonescu, va petrece Crăciunul la Ploieşti şi Revelionul la Bucureşti, bineînţeles, alături de familie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite