Senatorul UDMR Verestoy Attila, rănit într-un accident rutier în Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul UDMR Verestoy Attila
Senatorul UDMR Verestoy Attila

Senatorul Verestoy Attila, unul dintre cei mai importanţi lideri ai UDMR, a fost implicat cu puţin timp în urmă într-un accident rutier la Izvorul Crişului, în judeţul Cluj.

UPDATE 23:00 Purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, a spus că Verestoy Attila are o fractură la gambă, o fractură la o mână şi o fractură de claviculă şi va fi internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

UPDATE 22:00 Senatorul va fi transportat de urgenţă, cu un avion SMURD, la Bucureşti. Verestoy a suferit un traumatism cranio cerebral şi un altul, la nivel toracic. Pacientul e conştient, iar starea sa a fost stabilizată, potrivit citynews.ro

Verestoy a ajuns la spital, iar medicii spun că e în stare stabilă. Vinovat de producerea accidentului se pare că ar fi fruntaşul UDMR, care a intrat într-o depăşire, fără să observe că, din sens opus, vine un TIR. Accidentul a fost cumplit, dar senatorul a avut noroc, scăpând cu răni ce nu i-au pus viaţa în pericol.

Potrivit directorului medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Cluj, dr. Cristiana Ciortea, starea politicianului este stabilă. „Domnul senator este la UPU, internat în urma accidentului rutier. Se simte bine, este în afara oricărui pericol şi nu a suferit răni grave“, a declarat Cristiana Ciortea.

Accidentul rutier în urma căruia a fost rănit senatorul UDMR s-a petrecut în jurul orei 16.00, după ce autoturismul condus de acesta a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un TIR, pe DN 1, în judeţul Cluj, informează Mediafax. „Şoferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din direcţia opusă. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Alma Bruja-Brehariu.
Poliţia face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Conform poliţiştilor, autoturismul implicat în accident este unul de lux şi era condus de Verestoy Attila.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite