Vedetele plombă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii partidelor importante şi-au împărţit tortul uninominalului, luân­du-şi partea leului. Ca şi odinioară la întocmirea listelor electorale, nimeni n-a vrut să rişte. Acolo unde

Liderii partidelor importante şi-au împărţit tortul uninominalului, luân­du-şi partea leului. Ca şi odinioară la întocmirea listelor electorale, nimeni n-a vrut să rişte. Acolo unde colegiile s-au dovedit mai şubrede din punctul de vedere al susţinerii politice a fost implantat câte un rapsod, actor sau sportiv cu notorietate.

Liberalii au hotărât să-l trimită la Piteşti, într-un colegiu senatorial, pe Florin Călinescu pentru că partidul, după cum a mărturisit însuşi actorul, nu stătea prea grozav în zona res­pectivă. Nicolae Văcăroiu, elegant ca de obicei, s-a gândit să nu-i dea emoţii concurându-l şi s-a mutat cu un colegiu mai încolo.

 Pesediştii au apelat la serviciile Luminiţei Anghel, care va lupta, ca şi Elena Udrea de la PD-L, în sectorul 6 al Capitalei, pentru un mandat de deputat. Vorba aceea, în România, la notorietate nu poţi răspunde cu altceva. Filiala lui Vanghelie mai are o carte în mânecă: Oana Mizil, nepoata liderului comunist Paul Niculescu-Mizil. Tânăra are însă preocupări cât se poate de capitaliste, fiind creatoare de modă şi o prezenţă constantă în cercurile mondene.

 Pedeliştii nu s-au înghesuit deocamdată să adune vedete, dar nu e timpul pierdut. Toţi înţeleg că şi alegerile care vor urma se vor câştiga prin „joc de scenă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite