Vass îi solicită "preşedintelui drag" să promoveze femeile. Boc vrea ca PDL să dea prima femeie preşedinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Udrea a fost prezentă doar în discursul Andreei Paul Vass, care a evocat-o în contextul femeilor de „neegalat".
Udrea a fost prezentă doar în discursul Andreei Paul Vass, care a evocat-o în contextul femeilor de „neegalat".

Consiliera premierului, Andreea Paul Vass, i-a cerut azi "preşedintelui drag, Traian Băsescu" să dea dovadă de mai multă deschidere în privinţa doamenlor, afirmând că este anormal să ai o clasă politică în care decidenţii sunt 90 la sută bărbaţi.

"Chiar şi Traian Băsescu, preşedintele nostru drag, are nevoie să-şi deschidă puţin asupra a tot ceea ce înseamnă perspective asupra viitorului politicii româneşti. Nu mai putem fi o clasă politică în care decid 90 la sută bărbaţii şi 10 la sută femeile, aşa cum este cazul în Parlamentul României", a adăugat Vass.

Andreea Paul Vass a făcut această afirmaţie înainte de Convenţia Naţională a organizaţiei de femei a PDL, în cadrul căreia va concur pentru un post de prim-vicepreşedinte.

Şeful o susţine

Prezent şi el la reuniune, Emil Boc a spus că PDL trebuie să fie primul partid care îşi propune şi reuşeşte să dea o femeie preşedinte. El a susţinut că parlamentarele partidului sunt mai pragmatice în deciziile luate decât colegii lor bărbaţi şi a amintit că PDL a fost prima formaţiune care a instalat o femeie ca preşedinte al unei Camere a Parlamentului.

"M-au întrebat jurnaliştii dacă apreciez că o femeie este potrivită pentru funcţia de preşedinte al României. Eu spun că da şi mai devreme sau mai târziu acest lucru se va întâmpla şi invit PDL să fie primul care propune şi reuşeşte, aşa cum a făcut deja un pas în această direcţie la Parlament", a mai spus Boc în aplauzele celor 858 de delegate prezente la Convenţia OF-PDL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite