Vass a lăsat-o pe Sulfina Barbu “să se lupte” singură pentru şefia femeilor din PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a rămas singura candidată pentru statutul de "doamnă de fier" din PDL, după ce consiliera premierului, Andreea Paul Vass, s-a retras din cursa pentru preşedinţia Organizaţiei de Femei din PDL (OFPDL).

Vass a decis să candideze pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, declarându-se însă mulţumită că ideile din viziunea sa privind reorganizarea şi modernizarea organizaţiei au fost preluate în moţiunea "Forţa femeilor PDL - România 2020", cu care Sulfina Barbu se va înscrie oficial astăzi în "competiţie".

"Mulţumiri" pentru S. Barbu

Andreea Paul Vass a ţinut să-i "mulţumească" actualei şefe a femeilor din PDL pentru că, la o discuţie pe care au avut-o în urmă cu o săptămână, i-a spus că ar fi mai bine să opteze pentru funcţia de prim-vicepreşedinte.
"Îi mulţumesc Sulfinei Barbu pentru că, la propunerea dânsei, candidez la funcţia de prim-vicepreşedinte, ca perioadă necesară de acomodare cu biroul central al OFPDL şi, dacă voi confirma, aşa cum am făcut-o şi la nivel local şi guvernamental, voi prelua şefia organizaţiei!", a declarat Vass pentru "Adevărul".

Alegerile din organizaţia de femei, condusă în prezent de Sulfina Barbu, vor avea loc la 15 octombrie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite