Vasile Blaga contraatacă: “Victor Ponta minte cu nonşalanţă şi nu îşi asumă nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga și Victor Ponta
Vasile Blaga și Victor Ponta

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, invitat marţi seară la emisiunea "Naşul", a declarat că premierul Victor Ponta "minte cu nonşalanţă", specificând faptul că atunci când făcea parte în Guvernul 2009, actualul prim-ministru nu a participat la nicio şedinţă în care se discuta problema de la Oltchim.

Declaraţia co-preşedintelui Alianţei România Dreaptă vine în condiţiile în care premierul României a declarat că problemele grave la Oltchim au apărut în 2009: "şi eu, şi ceilalţi miniştri care eram în 2009 ne aducem aminte de câte ori a venit Videanu în Guvern cu tot felul de discuţii pe tema Oltchim.", a afirmat Ponta.

Vasile Blaga susţine, însă, că : "Victor Ponta minte cu nonşalanţă, parţial ştiam acest lucru. Minte de nu îţi vine să crezi. Domnia sa spune minciună după minciună şi nu îşi asumă nimic. Ponta spunea că în 2006 Guvernul nu a luat măsurile necesare (n.r.: cu privire la privatizarea Oltchim) şi în 2009, din nou, Guvernul respectiv nu a reuşit să finalizeze. Numai că în 2006 prim-ministru era Călin Popescu Tăriceanu, iar în 2009 Victor Ponta era membru de Guvern, deşi nu venea la nicio şedinţă de Guvern.".

În acest sens, Victor Ponta a declarat, în cadrul unei emisiuni difuzate de România TV, că " a existat o opoziţie faţă de propunerile domnului Videanu, după ce noi am ieşit din Guvern, iar în perioada în care au rămas doar miniştrii PDL s-au aprobat tot felul de documente.".

Continuând, Ponta a sugerat că ar avea indicii că "Dan Diaconescu e pe mână cu Adrian Videanu", fără a oferi însă date care să probeze afirmaţiile făcute.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite