Blaga, despre apariţia stenogramelor: Nimic nu e întâmplător în săptămânile astea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, astăzi, întrebat cum comentează apariţia stenogramelor din dosarul lui Sorin Blejnar înaintea campaniei electorale, că nimic nu este întâmplător în aceste săptămâni.

Întrebat cum comentează apariţia în presă a stenogramelor din dosarul lui Sorin Blejnar înaintea campaniei electorale, Blaga a răspuns, zâmbind: "Nimic nu e întâmplător în săptămânile astea".

De asemenea, Blaga a mai fost întrebat dacă era normal ca Sorin Blejnar să discute cu miniştrii din fostele Cabinete.

"Vă daţi seama că era normal. Vă dau un singur exemplu, domnul Blejnar a făcut parte din Comisia care a redactat Ordonanţa 55, cea referitoare la combaterea evaziunii fiscale şi atunci a vrut să o discute cu mine, care eram preşedintele Comisiei, cu procurorul general, cu cei de la DNA, cu cei de la SRI, că doar împreună lucram la lucrurile astea. Lucrurile astea sunt normale", a explicat Vasile Blaga.

Inspecţia Judiciară a CSM s-a sesizat din oficiu, sâmbătă, în urma apariţiei în presă a unor interceptări privindu-l pe Sorin Blejnar, inspectorii verificând dacă procurorul Marian Drilea a respectat procedurile în dosarul fostului şef al Fiscului, ataşând convorbiri care nu au legătură cu cauza.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite