PDL: Astăzi trebuie să înceteze acţiunea politică ce a făcut atâta rău României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga, preşedintele PDL
Vasile Blaga, preşedintele PDL

Colegiul Director al PDL consideră că trebuie să înceteze luni toată acţiunea politică ce "a făcut rău României", Parlamentul să ia act de decizia CCR, şi Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat,astăzi, după şedinţa Colegiului Director, că în mod normal "niciun om responsabil" nu ar trebui să ia în considerare amânarea formalităţii din Parlament.

"Colegiul Director consideră că astăzi trebuie să înceteze toată această acţiune politică de atâtea luni de zile care a făcut atâta rău României. Practic să ia act Parlamentul de decizia Curţii Constituţionale şi Traian Băsescu să se întoarcă la Cotroceni, iar politicienii, aşa cum am făcut oferta acum două săptămâni, să se aşeze la aceeaşi masă, să găsească soluţii pentru ieşirea din criza economică", a spus Blaga.

Întrebat dacă ia în calcul amânarea formalităţii din Parlament, Blaga a spus: "Normal, niciun om responsabil nu ar trebui să ia în considerare. Sunt angajamente luate de Guvernul României, prin premier, de a respecta Constituţia, a declarat acelaşi lucru şi preşedintele interimar. (...) Convingerea mea este că vor fi echilibraţi şi nu vor face niciun rău României amânând decizia de astăzi, care este de fapt simplă: citirea în Parlament a deciziei Curţii, Parlamentul doar ia act de ea".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite