Blaga nu dă şanse moţiunii USL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului Vasile Blaga a declarat, astăzi, înaintea şedinţei Biroului Permanent, că nu crede în şansele moţiunii de cenzură anunţată de Opoziţie.

Referitor la şansele ca moţiunea de cenzură a Opoziţiei să treacă, Vasile Blaga a declarat: "Cred că nu, şi cred că şi domniile lor ştiu asta, dar este dreptul lor să depună moţiune de cenzură".

Preşedintele Senatului a infirmat informaţiile potrivit cărora mai mulţi parlamentari ai puterii ar fi semnat moţiunea de cenzură a USL.

"Eu nu speculez, astea sunt pure speculaţii, nu m-au preocupat niciodată", a spus Blaga.

Pe de altă parte, Vasile Blaga a salutat iniţiativa parlamentarilor USL de a reveni la lucrările Senatului.

"Mă bucură decizia colegilor din opoziţie de a reveni în Senat, pentru că avem nevoie pentru a legifera normal. Aţi văzut, săptămâna trecută au trecut peste 20 de legi prin adoptare tacită, astăzi 17, este foarte bine că revin în Senat", a spus Blaga.

USL va depune, miercuri după-amiază, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Ungureanu, a anunţat, marţi, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Victor Ponta a precizat că, în această după-amiază, el şi Crin Antonescu se vor întâlni cu grupurile parlamentare ale USL de la Senat, iar miercuri, la ora 9.00, se vor întâlni cu grupurile de la Cameră.

Ponta a declarat că, miercuri, la ora 15.00 sau 16.00, USL va depune la Parlament moţiunea de cenzură.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite