Vasile Dâncu, scărbit de balele din PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Am un defect de neiertat: de câte ori vorbesc cu Mircea, îl cred… Cred că este un reflex emoţional al vechilor speranţe puse în el." Declaraţia îi aparţine lui Vasile Dâncu, unul

"Am un defect de neiertat: de câte ori vorbesc cu Mircea, îl cred… Cred că este un reflex emoţional al vechilor speranţe puse în el." Declaraţia îi aparţine lui Vasile Dâncu, unul dintre cei care în 2005 l-au propulsat pe Geoană la şefia PSD.

"Am sărit să-i apăr de Iliescu, Răzvan Theodorescu, Mitrea, Iorgovan, Oprescu de zeci de ori", mai spune Dâncu, care caracterizează participarea lui Geoană la CEX drept "discretă, perfectă, profesionistă".

Atac dur la Iliescu

Dâncu l-a atacat dur din nou pe Iliescu, spunând că legitimitatea fostului şef de stat nu s-a creat în Transilvania. El a prezentat numărul de voturi obţinute de Iliescu în judeţul Cluj, în alegerile prezidenţiale, susţinând că şi Iliescu ar trebui dizolvat pentru scorul slab de la Cluj.

Dâncu nu se sfieşte să-i atace pe cei care au fost artizanii mazilirilor de la Mamaia, şefii PSD Constanţa, Vrancea şi Teleorman.

"Când mă gândesc că se întâmplă, deşi pare absurd ca fiul şi fiica mea să trăiască într-o Românie în care Nicuşor Constantinescu, Oprişan, sau Dragnea se visează miniştri, îmi vin în minte doar două gânduri: emigraţia sau haiducia. (...) După patru ore în care grupul de la Constanţa a încercat să ne cureţe pe ardeleni, îndeosebi pe mine. Când au votat, tuturor li s-a făcut urgent foame. Coborând pe scări, mi-era frică să nu alunec pe vreo dâră de bale", afirmă Dâncu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite