Vasile Dâncu: Mulţi mă împing să revin în politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Dâncu
Vasile Dâncu

Fostul senator PSD Vasile Dâncu scrie pe blogul personal că are prieteni care îl împing să revină în politică, însă acesta lucru nu se va întâmpla.

„Am mulți prieteni din partid care îmi dau zilnic semne ca sunt alături de mine. Din toată țara, nu doar din Transilvania, așa cum s-ar putea crede. Mulți dintre ei mă împing să revin la politică, să refacem echipele, să spargem zidurile acestei lumi. Mi-e rușine de ei și de speranța lor și nu pot să le spun tranșant că nu voi mai reveni, deși asta simt, asta îmi doresc și așa va fi“, explică Dâncu într-un post pe blogul său.

De asemenea, Dâncu aminteşte că au trecut cinci ani de când s-a opus „în interior, apoi public“ proiectului falimentar al partidului care l-a revigorat pe Traian Băsescu și a adus PSD la (deocamdată) opt ani de opoziție.

„De-atunci, de mai multe ori am avut dreptate, dar asta nu mă încălzește cu nimic, aș fi mai fericit să recunosc public că am greșit pentru că politica noastră este mereu surprinzătoare“, scrie Dâncu pe blog.

Sociolog, profesor universitar, Vasile Dâncu  a ocupat poziţii politice la vârf : ministru al Informaţiilor Publice în Guvernul Adrian Năstase, senator PSD de Cluj în mandatul 2004-2008, membru marcant al aşa-numitului Grup de la Cluj din interiorul Partidului Social-Democrat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite