Vasile Blaga: Ponta deja vorbește despre „greaua moștenire“, deși nu s-a instalat încă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului, democrat-liberalul Vasile Blaga, a declarat, vineri, că a răsfoit programul de guvernare al Guvernului Ponta şi că deja se vorbeşte „despre greaua moştenire", deşi noul Cabinet nu s-a instalat încă.

Blaga a fost întrebat, înainte de şedinţa Birourilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, ce părere are despre programul de guvernare depus la Parlament de premierul desemnat Victor Ponta.

„Personal, abia l-am răsfoit, dar deja vorbesc de greaua moştenire, nici nu s-au instalat încă", a răspuns Vasile Blaga.

El a adăugat că în toate declaraţiile lui Ponta din ultimele zile se vorbeşte despre „greaua moştenire".

„La toate declaraţiile lui Ponta de câteva zile, Guvernul este instalat, greaua moştenire e pe fir. Cum să votezi un astfel de Guvern?", a adăugat Blaga.

Programul de guvernare şi lista miniştrilor propuşi în Cabinetul Ponta au fost depuse, joi seară, la Parlament, de către ministrul delegat desemnat pentru relaţia cu Parlamentul, Mircea Duşa.

Birourile permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au stabilit ca luni, la ora 10.00, miniştrii desemnaţi să fie audiaţi în comisiile parlamentare de resort, iar la ora 16.00 să se reunească plenul comun pentru votul de învestitură a Cabinetului Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite