Vasile Blaga, spre Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga (foto), şef al campaniei electorale, are şansele cele mai mari de a candida la Primăria Bucureştiului, pentru PD-L. Fostul ministru de interne, până acum

Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga (foto), şef al campaniei electorale, are şansele cele mai mari de a candida la Primăria Bucureştiului, pentru PD-L. Fostul ministru de interne, până acum reticent faţă de candidatură, a declarat că este hotărât să candideze, iar preşedintele Emil Boc a spus şi el că Vasile Blaga este unul dintre potenţialii candidaţi. "Avem trei soluţii câştigătoare din primul tur", a spus Boc, sâmbătă, la Galaţi, dând garanţii că PD-L va obţine şefia Capitalei, după primul scrutin. Biroul Permanent al PD-L ar putea să îşi anunţe astăzi candidatul pentru Primăria Bucureştiului.

Liviu Negoiţă, primarul sectorului 3, este cel mai bine situat în sondaje, însă acesta a declarat public că nu vrea să candideze decât pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 3. Adriean Videanu, alt lider PD-L bine plasat, nu mai candidează. Vasile Blaga, pe care sondajele PD-L îl cotează cu şanse de câştig în al doilea tur, este considerat o candidatură politică puternică. (Oana Iuraşcu)

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite