Vasile Blaga: Ghadafi în România au fost Ponta şi cu Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga
Vasile Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că există „un pic“ de adevăr în afirmaţia lui Victor Ponta care a comparat situaţia politică din România cu cea din Libia.

„Până la urmă are un pic de adevăr aicea, adevărul este că într-adevăr a încercat lovitura de stat încercând să-şi acapareze instituţiile statului în mod nedemocratic, iar pe de altă parte putem spune că există o mare asemănare, îmi pare rău că trebuie să o fac, între România şi Libia din momentul lui Ghadafi numai că Ghadafi în România a fost dânsul şi cu Antonescu“, a mai spus Vasile Blaga.

Situaţia recentă din România a semănat cu ce s-a întâmplat în Libia, în sensul că opoziţia cerea partenerilor externi să bombardeze ţara pentru a arăta că lucrurile nu merg bine, le-a spus, luni, premierul Victor Ponta ambasadorilor prezenţi la Reuniunea Dimplomaţiei Române.

„Dacă pot să fac o anumită glumă, şi sper să fiu bine înţeles, în ultima perioadă am văzut o situaţie care semăna cu ceea ce am văzut în Libia cu ceva timp. Opoziţia din ţară cerea partenerilor externi să bombardeze ţara ca să arate că lucrurile nu merg bine“, a precizat Ponta.


Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite