Varujan Vosganian sare în ajutorul femeilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că va încerca să participe la campaniile electorale din toate localităţile unde candidaţii PNL la alegerile locale sunt femei, notează Mediafax.

„În programul meu voi încerca să acopăr toate localităţile unde PNL are candidaţi doamne la funcţia de primar. Nu pot să nu observ o oarecare mâhnire că din 1990 încoace nu am avut nicio femeie nici măcar în turul al doilea la funcţia de primar al vreunui municipiu din România", a spus Vosganian.

Vosganian consideră că nici locurile din cadrul consiliilor judeţene nu sunt ocupate de suficiente femei, cu excepţia judeţului Mureş, unde numărul femeilor care sunt factori decizionali la nivel de judeţ este mai mare.

"Aceeaşi situaţie se găseşte şi în privinţa consiliilor judeţene. Cu o singură excepţie, judeţul Mureş, nicio femeie nu a fost creditată cu şanse reale. Candidaţii femei au fost creditaţi mai degrabă cu un anumit handicap", a spus Vosganian.

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian a fost la Timişoara pentru a-şi lansa volumul „Cartea şoaptelor" în cadrul salonului de carte Bookfest.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite