Varujan Vosganian: Transferurile către USL ridică moralul trupelor noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreședintele PNL Varujan Vosganian spune că membrii PDL care se înscriu în USL au rolul de a acoperi „găurile de șvaițer" unde Uniunea nu avea candidați credibili. „Transferurile ridică moralul trupelor noastre", a precizat Vosganian.

„Transferurile de membri de la PDL la USL au fost făcute pentru a acoperi găurile de la şvaiţer, adică sunt în locuri unde USL nu avea candidaţi credibili. Probabil că în situaţia în care astfel de transferuri s-ar face pe poziţii pe care oameni care au rezistat cu greu în opoziţie le-au păstrat, lucrurile vor deveni mai delicate", a spus Vosganian.

Vosganian a subliniat că moralul și morala „nu se adapă de la același izvor, însă există șanse ca într-o bună zi acest lucru să se întâmple".

În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL.

Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite