Vanghelie s-a simţit jignit de schimbarea lui de la conducerea PSD Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a fost înlăturat de la conducerea filialei PSD Bucureşti, Marian Vanghelie nu renunţă cu uşurinţă la post şi intenţionează să candideze pentru această funcţie în cazul în care se vor organiza alegeri.

Referindu-se la episodul schimbării sale din funcţie, primarul Sectorului 5 a mărturisit, sâmbătă, la Realitatea TV, că s-a simţit "jignit şi supărat", dar că această situaţie nu îl deranjează şi nu îl afectează "în mod deosebit".

 "Faptul că s-a stabilit un consiliu de coordonare nu cred că deranjează şi nu cred că mă afecteză în mod deosebit. Pot să spun că m-am simţit un pic jignit, evident că nu vedeam, poate, sensul, dar eu cred că, pe fond, până la urmă, ceea ce face un om nu poate să-i ia nimeni. Din acest punct de vedere, eu sunt în continuare acelaşi. Eu sunt (în Biroul coordonator - n.r.) prin calitatea de Marian Vanghelie, care a făcut foarte multe în partid. În afară că poate m-am simţit jignit şi supărat, am depăşit această etapă, am foarte multe lucuri de făcut", a spus Vanghelie.

Întrebat dacă va mai candida la preşedinţia filialei, în contextul în care s-a vehiculat posibilitatea unor alegeri în septembrie la PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a declarat: "Oricând, dacă se vor face alegeri, evident că voi candida fără nicio problemă".

În 27 iunie, preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat că, în urma deciziei Comitetului Executiv naţional al PSD, pentru perioada preelectorală, organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite