Vanghelie, într-o confuntare cu Mugur Mihăescu: „ Eu dacă vin lângă dânsul, eu vă spun că nu mai respiră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie

Marian Vanghelie şi Mugur Mihăescu s-au confruntat aseară la B1 TV, după ce primarul sectorului 5 a intervenit telefonic într-o emisiune în care era invitat actorul, unul dintre contracanddiaţii săi.

Actorul a deschis confruntarea cu referiri la situaţia din sectorul 5, condus în prezent de Marian Vanghelie.
„Nu ca membru de partid îl atac pe Marian Vanghelie, îl atac ca manager" a explicat Mugur Mihăescu. El i-a cerut primarului în funcţie să prezinte planul său de dezvoltare urbanistică pentru sectorul pe care îl conduce.

Solicitarea l-a pus în încurcătură pe Vanghelie care părea să nu mai ştie cu cine se confruntă. Vanghelie și-a "poreclit" contracandidatul în mai multe feluri, de la cele mai onorabile, la cele mai artistice. "Domnu' Mugur Isă...", a început el, după care s-a corectat din mers, apelându-şi adversarul cu "domnu' contracandidat" şi cu "domnu' Garcea".

"Ce înseamnă management la dumneavoastră ca să înţeleg", şi-a exprimat Vanghelie nedumerirea.
În cele din urmă, Vanghelie a scos la luptă "artileria grea", adresândui-se moderatorului Robert Turceascu. "Eu cu colegul dumneavoastră de platou nu am nicio prioblemă. Eu dacă vin lângă dânsul, eu vă spun că nu mai respiră. Dacă mă supăr, vă arăt niște lucruri, de nu mai răsuflați" a spus Vanghelie. El a susţinut că ar avea informaţii potrivit cărora adversarul său ar fi obţinut spaţii pentru resturante "cu japca" în Centrul Istoric al Bucureștiului.

"Domnu Vanghelie dacă făceaţi în sectorul 5 ce am făcut eu în Centru Istoric, sectorul vă vota 1000 de ani de acum încolo", a comentat Mihăescu.
"Domnu' Marean, aicea nu suntem la Vacanța Mare", i-a replicat Mugur Mihăescu.

"Domnu’ Garcea, la Vacanța Mare ați fost foarte bun, dar aici e vorba despre altceva. Credeți-mă că vă ajut să continuați spectacolul la Vacanța Mare, dar lăsați jocul ăsta" a mai spus Vanghelie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite