Vanghelie întoarce armele împotriva lui Mircea Geoană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Bucureşti s-a manifestat la Braşov ca unul dintre cei mai vehemenţi critici ai conducerii PSD, apărându-l pe Iliescu La reuniunea PSD de la Braşov, Marian Vanghelie s-a opus

Liderul PSD Bucureşti s-a manifestat la Braşov ca unul dintre cei mai vehemenţi critici ai conducerii PSD, apărându-l pe Iliescu

La reuniunea PSD de la Braşov, Marian Vanghelie s-a opus făţiş excluderii lui Iliescu, afirmând că dacă această sancţiune se va aplica, toţi cei care au criticat partidul ar trebui să suporte acelaşi tratament.

Geoană a afirmat că a fost lăsat "cu pantalonii în vine". Vanghelie a încercat să-şi plătească nişte poliţe mai vechi pe care le avea cu Vasile Dâncu şi Victor Ponta, ambii avertizaţi de conducerea social-democraţilor să renunţe la certurile din presă cu colegii de partid.

"M-aţi lăsat cu pantalonii în vine. Dar nu-i nimic, noroc că am picioare frumoase. Să mă corectez, aveam picioare frumoase", a spus Mircea Geoană, sâmbătă, în faţa managerilor de campanie ai PSD, reuniţi la Braşov. Vanghelie a susţinut că excluderea lui Iliescu nu este o decizie bună pentru PSD.

Cei 700 de manageri de campanie bucureşteni au fost destul de ostili liderului PSD, acuzând mai ales că Geoană nu le-a transmis niciun mesaj pozitiv în preajma campaniei pentru europarlamentare.

Excluderea lui Iliescu, subiect de laudă

Potrivit unor surse din PSD, cu puţin timp înainte de începerea şedinţei Comitetului Executiv Naţional unde urma să se discute situaţia lui Iliescu, apropiaţii lui Mircea Geoană ar fi spus că 70 la sută din membrii CEx vor fi în favoarea excluderii.

Însă previziunile grupului s-au dovedit false. În sală, principalii susţinători ai excluderii nu au luat cuvântul. Surse din PSD au declarat că Ioan Rus, liderul grupului de la Cluj, a propus ca subiectul Iliescu să fie "ignorat".

Geoană ameninţă că pleacă acasă

Preşedintele PSD a spus că dacă nici această ultimă decizie a CEx, de a-i exclude pe cei care continuă să se opună public deciziilor partidului, nu e respectată, el îşi depune mandatul şi "pleacă acasă".

Vanghelie face zid în jurul lui Iliescu

Marian Vanghelie a declarat, ieri, că decizia colegilor săi de a nu-l sancţiona pe Iliescu a fost una înţeleaptă. "Îi mulţumesc lui Mircea Geoană pentru echilibrul de care a dat dovadă. Ion Iliescu va fi în acest partid, în această campanie alături de noi, împreună cu pensionarii, pentru a duce mai departe programul România Socială.

Va fi prezent alături de noi ca întotdeauna", a declarat Vanghelie. El a ţinut să precizeze că în PSD "nu există nicio disfuncţionalitate". "Nu discutăm de sancţiuni, nu avem timp de sancţiuni", a adăugat Iliescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite