Vanghelie vrea să-şi schimbe imaginea - merge cu Duster-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a devenit de curând fericitul posesor al unui autoturism marca Dacia Duster, deşi mai are în garaj un Mercedes.

„Am dat 12.ooo de euro pe ea. E de culoare maronie, ca în reclamă", şi-a lăudat vicele PSD proaspăta achiziţie. Vanghelie are însă şi un motiv de nemulţumire: a reuşit să cumpere o maşină 2x4 şi nu 4x4, precum cea a preşedintelui Traian Băsescu. „Păi el e preşedintele ţării...a luat-o direct de pe bandă. Eu trebuia să mai aştept", a explicat Vanghelie.

Liderul de la Bucureşti a mărturisit că are de gând ca de-acum înainte să renunţe la Mercedesul negru cu care se deplasează în mod curent şi să folosească Duster-ul. „Gata, nu mai merg cu Mercedesul. Am terminat-o....vreau să-mi schimb imaginea. Că îmi schimb look-ul, să ştiţi...Uite, nu mai port nici cravată, că sunt social-democrat", a spus Vanghelie. Deşi a venit la şedinţa săptămînală a conducerii PSD fără cravată, Vanghelie poartă în continuare cămăşile brodate cu iniţialele „DMV". „Mi le brodează soacă-mea", a spus el, în glumă.

Showroom auto la PSD

Imediat după ce a devenit şeful PSD, Victor Ponta le-a interzis membrilor de vază ai partidului să mai vină cu maşinile în curtea sediului din Kiseleff. Regula a fost respectată câteva săptămâni, apoi a devenit doar o amintire.

Mai-marii social-democraţi intră acum cu limuzinele pe poarta din spate, de unde mai au de făcut doar câţiva paşi până la scările de la intrarea în clădire. La sfârşitul şedinţei, maşinile trag în faţa treptelor pentru ca liderii să se urce, apoi ies în viteză pe poarta principală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite