Vanghelie si-a amenintat doi contracandidati ca-i baga in portbagaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidata PUR la Primaria sectorului 5, Tatiana Croitoru, a depus plangere la Politie impotriva primarului Marian Vanghelie, care, dupa o emisiune la Realitatea TV, ar fi amenintat-o cu moartea. "O

Candidata PUR la Primaria sectorului 5, Tatiana Croitoru, a depus plangere la Politie impotriva primarului Marian Vanghelie, care, dupa o emisiune la Realitatea TV, ar fi amenintat-o cu moartea. "O s-o patesti si tu, si familia ta! O sa ajungeti intr-un portbagaj!", ar fi amenintat-o Vanghelie pe Croitoru, potrivit celor relatate chiar de candidata PUR. "In timpul emisiunii, i-am aratat lui Vanghelie ca a cheltuit, in sase luni, 80 la suta din bugetul pe 2004. Cand am iesit, nu mai era el, isi pierduse... Era intr-o stare ravasita. Eram foarte speriata. Nu mi s-a mai intamplat asa ceva", a mai povestit Croitoru. La incident, au mai fost de fata si alti candidati la Primaria sectorului 5, printre care Mihai Coanda (PRM) si Calin Chirita (Alianta PNL-PD). Chirita a confirmat acest incident si a povestit ca, atunci cand i-a cerut lui Vanghelie sa se linisteasca, ar fi fost si el amenintat ca va ajunge tot intr-un portbagaj, ba, mai mult, primarul sectorului 5 ar fi sarit sa-l bata, fiind oprit cu greutate de propriii oameni. Ca si Tatiana Croitoru, Chirita a anuntat ca va depune o plangere penala impotriva lui Vanghelie.
Ultimatum de la partid
Astazi, se va decide soarta lui Marian Vanghelie, sustin surse din PSD. Conform acestora, organizatia Bucuresti ar urma sa ia o decizie radicala in privinta apartenentei lui Vanghelie la partidul de guvernamant. Octav Cozmanca a discutat cu Dan Ioan Popescu, seful filialei din Capitala, si au decis impreuna sa astepte pana spre dupa-amiaza, pentru a vedea daca Marian Vanghelie nu-si da singur demisia din PSD. El candideaza in prezent ca independent pentru Primaria sectorului 5, nefiind sustinut de partid. O scapare a Legii electorale ii permite sa faca acest lucru fara a fi scos din cursa, deoarece legea nu interzice membrilor de partid sa candideze ca independenti. Decizia PSD este cu atat mai dificila cu cat Marian Vanghelie se plaseaza cel mai bine in sondajele privind fotoliul de primar al sectorului 5 din Bucuresti.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite