Vanghelie: Udrea e unul dintre cei mai puternici oameni după Băsescu. Poate să mute banii dintr-o parte în alta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat la emisiunea 3X3 moderată de Stelian Tănase că Elena Udrea este unul dintre cei mai puternici oameni după preşedintele Traian Băsescu.

"În momentul de faţă, ştim cu toţii că Elena Udrea are o anumită putere, poate să distribuie sau să mute banii dintr-o parte în alta. Nu are nicio importanţă problemele cu care se confruntă ţara", a declarat Vanghelie.

Acesta a explicat asfel şi declaraţia sa din urmă cu o lună când spunea că "Nici 5 bărbaţi n-ar fi reuşit ca Udrea, are guvernul şi împarte banii",

Marian Vanghelie a comentat şi declaraţia lui Traian Băsescu conform căreia exclude ca Elena Udrea să ajungă premier. Şeful statului declara la Pro Tv că nu crede că o candidatură a unei femei la preşedinţie sau la şefia PDL-ului ar avea vreo şansă.

"Ne insultă inteligenţa. Noi toţi românii, noi credem că Traian Băsescu chiar a transmis un mesaj şi a spus că nu pot doamnele, că nu are cum să fie primi miniştrii. S-a încercat un mic joc de glezne, iar doamna Elena Udrea a intrat în jocul ăsta şi dânsa pur şi simplu era dezamăgită. Este unul dintre cei mai puternici oameni după Traian Băsescu", a declarat Vanghelie.

Citiţi şi:

Elena Udrea, decepţionată că Traian Băsescu nu crede în şansele unui femei la preşedinţie sau la şefia PDL

Băsescu nu o vede premier pe Elena Udrea şi exclude şansele vreunei femei la şefia statului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite