Vanghelie: Decizia în privinţa excluderii lui Adrian Severin se va lua luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat miercuri că "dosarul" Adrian Severin va fi trimis la Comisia de Etică a partidului, precizând că va propune excluderea din partid a acestuia "în funcţie de decizia colegilor".

Vanghelie a afirmat că a trimis dosarul Severin şi cererea formulată de preşedintele PSD, Victor Ponta, Comisiei de etică a PSD Bucureşti şi l-a invitat şi pe eurodeputat să participe la şedinţa Biroului executiv de luni.

"Aşa spune statutul, că nu poţi să iei decizii asupra unui om dacă nu este şi acesta prezent. Dacă el nu vrea să vină, e treaba lui", a adăugat el.

Vanghelie a precizat că a avut o discuţie cu Adrian Severin şi va încerca să-l convingă să-şi dea demisia din partid până când comisia de anchetă din cadrul Parlamentului European va dovedi eventual nevinovăţia acestuia.

Preşedintele PSD Bucureşti a afirmat că va propune excluderea lui Adrian Severin din partid în funcţie de decizia colegilor, însă nu se va pronunţa în ceea ce priveşte apelul lansat de Victor Ponta ca PSD Bucureşti să-i solicite europarlamentarului şi demisia din Parlamentul European. El a precizat că decizia în cazul eurodeputatului va fi luată luni.

"Decizia mea va fi de a propune către organizaţia de Bucureşti excludera domnului Adrian Severin. În funcţie de ceea ce vor stabili colegii noştri vom înainta către Biroul Permanent decizia organizaţiei de Bucureşti", a mai spus Vanghelie.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, i-a solicitat miercuri liderului PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, prin intermediul unei adrese oficiale, excluderea din partid a europarlamentarului Adrian Severin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite