VIDEO Vanghelie: "Eu m-am născut preşedinte. Aşa m-a făcut viaţa"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Vanghelie, care nu mai conduce filiala PSD Bucureşti de ieri, a afirmat marţi că decizia de luni a CExN este ''exact aşa cum funcţionează societatea românească'' , aduugând însă că viaţa l-a făcut să fie preşedinte.

"Eu m-am născut preşedinte. Aşa m-a făcut viaţa, să ştiţi!", a afirmat Vanghelie, ca răspuns la întrebarea jurnaliştilor dacă mai este sau nu preşedinte la PSD Bucureşti.

Vanghelie a apreciat drept constructiv faptul că organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou de coordonare în frunte cu Victor Ponta, iar Marian Vanghelie este doar membru.

"Nu cred că dacă toată conducerea partidului vine să-şi aducă aportul poate să fie o sancţiune. Cred că e un câştig, nu? Că vin cu tot bagajul lor de cunoştinţe şi sunt sigur că vom lua un scor mult mai mare la Bucureşti”, a adăugat social-democratul.

El a spus că nu a înţeles dacă i s-a reproşat ceva în legătură cu activitatea filialei.

"Nu am înţeles exact dacă s-a reproşat ceva şi nu înţeleg de ce trebuie să se reproşeze. Pe fond cred că se vine cu un plus de valoare. Momentan nu ştiu dacă este important ce cred eu, dar cred că viaţa va demonstra dacă am dreptate sau nu", a adăugat el.

Ulterior, întrebat dacă i se pare o decizie justă faptul că nu mai este preşedinte, Vanghelie a răspuns: "Sunt fel şi fel de cuvinte din astea în DEX pe care nu le poţi înţelege".

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat luni seara, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, că "pentru perioada preelectorală" Organizaţia PSD Bucureşti va fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu, Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroul va fi condus de el.

Invitat luni seara la la B1 TV, primarul sectorului 5 din Capitală, Marian Vanghelie, a afirmat că dacă eşti pămpălău, filiala PSD Bucureşti "te ejaculează". Vezi aici mai multe detalii.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite