Vanghelie: „Cumpăram gumă de mestecat la tuburi şi o vindeam la bucată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul sectorului 5 şi vicepreşedintele PSD,  Marian Vanghelie, şi-a dovedit încă din copilărie spiritul de întreprinzător. El a povestit cum făcea bani pe când era elev în şcoala generală: vindea gumă de mestecat şi confecţiona din liţă lăcăţele de pus la fermoarul de la trening. 

Marian Vanghelie a destăinuit că a avut o copilărie “mai cu probleme” şi că a fost nevoit să se maturizeze devreme. “Cu copilăria a fost mai greu…..Eram în şcoala generală şi luam gumă de mestecat, erau nişte mingiuţe în nişte tuburi lungi aşa…..Eu le luam aşa şi pe urmă le vindeam la bucată”, s-a confesat edilul sectorului 5.

Oferta era însă variată: Vanghelie scotea “pe piaţă” şi un fel de brelocuri în formă de lacăt. “Erau nişte cabluri electrice cu liţă pe dinăuntru. Şi scoteam aşa liţa, o tăiam în bucăţi mai mici, o înfăşuram aşa şi făceam aşa, un fel de lăcăţele care se agăţau la fermoarele de la treninguri”, şi-a amintit Vanghelie.

“Ţin minte că erau monede de un leu, de trei lei şi de cinci lei. Şi ca să meargă mai bine şi să iau de la copii monede de trei lei în loc de un leu, făceam o ofertă:  patru bucăţi la trei lei”, a mai povestit vicele social-democrat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite