Vanghelie, celor care îl vor plecat din PSD:"Le plac sau nu le plac de mine, eu sunt vicepreşedinte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, le transmite celor care ar dori ca el să plece din partid următorul mesaj: "Eu sunt vicepreşedinte PSD ales la Congres şi, încă o dată, le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepreşedinte, ca să lămurim lucrurile".

Vanghelie l-a criticat dur, totodată, pe vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, despre care a spus că nu reprezintă nimic în PSD.
Solicitat să comenteze faptul că unii social-democraţi au precizat că se aşteaptă de la el să ia decizia de a face un pas în afara PSD, Vanghelie a răspuns: "Unii - vă referiţi de copilul ăla care merge în patru labe?".
În momentul în care jurnaliştii i-au solicitat o reacţie la declaraţia făcută de vicepreşedintele Robert Negoiţă, Vanghelie a răspuns: "Dar cine este Robert Negoiţă? Cine este? Întrebaţi-l pe domnul Ponta. Eu nu ştiu cine este domnul Negoiţă, nu-l cunosc. Eu nu pot să comentez declaraţia unui om pe care nu-l cunosc şi nu reprezintă nimic în PSD".
"Dacă vreţi să discutăm despre zvonuri, discutăm cât vreţi dumneavoastră. Eu sunt vicepreşedinte PSD ales la Congres şi, încă o dată, le plac sau nu le plac de mine, sunt vicepreşedinte, ca să lămurim lucrurile", a mai spus Vanghelie, după ce a participat la o reuniune organizată al Parlament de Confederaţia Sindicală Naţională Meridian.
Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat recent că Marian Vanghelie este pe picior de plecare din PSD şi că este doar o chestiune de timp până îşi va termina de negociat poziţia în UNPR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite