Valeriu Stoica: Aş putea candida pentru un post de vicepreşedinte PDL/ Udrea s-a autoevaluat, nu va candida

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Stoica deţine în prezent funcţia de vicepreşedinte PDL
Valeriu Stoica deţine în prezent funcţia de vicepreşedinte PDL

Valeriu Stoica a declarat astăzi, la Antena 3, că ar putea candida pentru o funcţie de vicepreşedinte, la alegerile interne din PDL, însă nu pentru una de prim-vicepreşedinte.

Stoica a motivat că numai deţinând această funcţie şi-ar putea continua proiectul Institutului de Studii Populare.

"Proiectul meu politic este Institutul de Studii Populare, de trei ani de zile. Voi continua acest proiect politic pentru că este cel mai important pentru mine. Dacă pentru a continua acest proiect va fi nevoie să candidez la funcţia de vicepreşedinte, o voi face", a afirmat Valeriu Stoica, care în prezent deţine această funcţie, ca urmare a fuziunii dintre PD şi PLD.

Valeriu Stoica a precizat că nu va candida pentru  funcţia de prim-vicepreşedinte. Democrat-liberalul a afirmat că, pentru a putea ocupa una dintre cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte, candidaţii ar trebui să fie oameni care în 2012-2014 să aibă şanse să ducă partidul mai departe, referindu-se inclusiv la candidatura la Preşedinţia ţării.

Întrebat dacă Elena Udrea ar avea calităţile pentru a candida la această funcţie, Stoica a răspuns: "Eu am înţeles că Elena Udrea a anunţat că nu va candida la această funcţie, deci ea s-a autoevaluat şi sunt de acord cu această evaluare a ei".

Ieri, preşedintele PDL Emil Boc a anunţat că în data de 9 aprilie va avea loc şedinţa CNC, iar alegerile pentru structurile de conducere ale partidului se vor desfăşura de "jos în sus", termenul de finalizare a acestui proces fiind 15 iulie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite