Stoica: O apropiere PDL-PNL s-ar putea produce după locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Democrat-liberalul Valeriu Stoica a declarat, astăzi, că o apropiere între PDL şi PNL ar fi posibilă după alegerile locale, dacă se va produce "o defecţiune" în interiorul USL, notează RFI.

"O asemenea apropiere ar fi posibilă eventual după alegerile locale, dacă se va produce o defecţiune în interiorul USL, ceea ce poate să fie foarte probabil. Se va vedea la locale că de fapt PSD este cel care reprezintă în interiorul USL nucleul dur. Practic, PNL îşi pierde identitatea în cadrul uniunii socialiste", a declarat Valeriu Stoica.

Stoica a s-a arătat încrezător în proiectul politic anunţat de premierul Mihai Răzvan Ungureanu , care prevede coagularea dreptei politice în România.

"Are o mare şansă premierul să realizeze după alegerile locale această coagulare a dreptei. Până la urmă, premierul ar putea fi un liant foarte bun între electoratul de dreapta, între categoriile profesionale foarte dinamice, care sunt secretul dezvoltării României în perioada următoare, pe de o parte, şi, pe de altă parte, Partidul Democrat Liberal", a punctat democrat-liberalul.

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi seară, că simte o aşteptare din partea populaţiei, dar că mai întâi are nevoie să înregistreze performanţe la conducerea Guvernului.

"Simt această aşteptare, vine spre mine pe diferite canalele. Sunt în teritoriu, sunt în Bucureşti, mă întâlnesc cu prietenii, primesc telefoane, am dialoguri, simt această aşteptare. Ea se va structura într-un fel, dar mai are nevoie de un ingredient care este necesar şi acesta este recunoaşterea succesului în materie de administrare", a declarat Ungureanu la Realitatea TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite