Valeriu Zgonea: USL vrea să reînfiinţeze cele 740.000 de locuri de muncă desfiinţate de Boc şi Ungureanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Zgonea
Valeriu Zgonea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sâmbătă, la Segarcea, în faţa a peste 1.000 de locuitori cărora le-a cerut să vină la vot pe 9 decembrie, că trebuie reînfiinţate cele 740.000 de locuri de muncă pe care guvernele Boc şi Ungureanu le-au desfiinţat în ultimii ani.

"Să ridicăm steagul USL pentru 9 decembrie. 9 decembrie, pentru noi toţi care am rămas în România şi pentru cei care au plecat pentru că în România în ultimii trei ani şi jumătate nu au avut şansă să aibă un loc de muncă. Pe 9 decembrie trebuie să veniţi la vot, pentru ca după 10 decembrie eu şi Mircea Geoană să putem vota un guvern pentru dumneavoastră. Vrem ca pe 9 decembrie să nu mai fie aleşi cei care au tăiat pensii şi salarii şi ne-au umilit copiii, care au vrut să închidă spitalul de la Segarcea şi să vă trimită 50 km în altă parte. Cei care au închis sute de şcoli, cei care nu au vrut să dea primarilor USL ca să trăiţi şi dumneavoastră ca în Europa, dar vorbeau frumos la televizor. Pe vremuri îi chema PDL şi erau portocalii. Azi îi cheamă ARD, adică vor să vă ardă încă o dată la buzunare. Ei sunt oamenii care şerpuiesc după ora cinci pe uliţe, promiţând câte 50 de lei şi câte o făină, pentru ca după aia să suferim 4 ani de zile. Sunt oamenii care stau în vile, merg cu jeep-uri, care ne râd în faţă şi ne spun că o să trăiţi bine, dar nu se ştie dacă noi sau doar ei. Pentru asta vă rog să veniţi, la vot, pe 9 decembrie", a spus Zgonea la Segarcea.

Senatorul Mircea Geoană şi deputatul Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, s-au prezentat sâmbătă după-amiază în faţa locuitorilor din oraşul doljean Segarcea aflat în colegiile celor doi candidaţi USL - Colegiul 5 Senat Dolj - Segarcea-Dăbuleni-Valea Dunării, pentru Senat, în care candidează Geoană şi pe care l-a reprezentat şi în acest mandat în camera superioară a Parlamentului, şi Colegiul 9 Deputaţi Segarcea - Valea Dunării, reprezentat în Camera Deputaţilor de Valeriu Zgonea, unde preşedintele Camerei Deputaţilor candidează pentru un nou mandat, scrie Agerpres.

Înainte de lansarea în colegiul în care candidează, Mircea Geoană, Valeriu Zgonea împreună cu preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, şi primarii USL din majoritatea localităţilor de pe Valea Dunării, au participat la inaugurarea noului cămin cultural din Segarcea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite